המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את הסלק מכל השאריות .חוצים לשניים ומבשלים במים.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לכ-40 דקות עד לריכוך מלא של הסלק.
לאחר שמתקרר, מנקים את הקליפה וחותכים לחתיכות קטנות. מוסיפים את רצועות הבצל הדקות, את הפטרוזיליה הקצוצה ואת התבלינים ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0