דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: קטי שאלתיאל
תוספת זיתים מעולה וטעימה לכל ארוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
זיתים ירוקים ללא גרעינים
10  שיני
שום קצוצות
1  כף
פלפל אדום מתוק
1  כפית
פלפל אדום חריף חריף
1 
לימון 6 פלחים דקים
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
3  כפות
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הזיתים במים במשך כשעתיים. מידי פעם יש להחליף את מי ההשרייה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום הקצוצות עם התבלינים במשך כדקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הזיתים ממיי ההשרייה ומוסיפים אותם לשמן יחד עם פלחיי הלימון, רסק העגבניות והמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים את התערובת על אש בינונית, עד שהמים מתאדים לגמרי.
  • שלב 5

    0 דקות
    שומרים את הסלט במקרר עד להגשה. בתיאבון!
סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

שלב 1 מתוך 5

משרים את הזיתים במים במשך כשעתיים. מידי פעם יש להחליף את מי ההשרייה.

סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

שלב 2 מתוך 5

מחממים את השמן ומטגנים את שיני השום הקצוצות עם התבלינים במשך כדקה.

סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

שלב 3 מתוך 5

מוציאים את הזיתים ממיי ההשרייה ומוסיפים אותם לשמן יחד עם פלחיי הלימון, רסק העגבניות והמים.

סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

שלב 4 מתוך 5

מבשלים את התערובת על אש בינונית, עד שהמים מתאדים לגמרי.

סלט זיתים מבושלים בנוסח מרוקאי

שלב 5 מתוך 5

שומרים את הסלט במקרר עד להגשה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים