המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והמים לבצק אחיד, דביק ומבריק.
מכסים במגבת ומניחים לתפיחה 120 דקות.
מחממים סיר עם שמן עמוק.
מכינים צורות של טבעות מהבצק, ומכניסים לשמן כשהוא רותח. מטגנים דקה-עד דקה וחצי מכל צד ומוצאים.
מעטרים באבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0