דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אניטה צריקר
ספינג' פריך שאי אפשר לעמוד בפניו.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
שמן קנולה
1  כף
מלח
4  כוסות
מים
0.5  כפית
סודה לשתייה
0.5  בקבוק
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים במיקסר או לשים בידיים עד לקבלת בצק לא נוזלי מדי ולא יבש מדי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בצד לתפיחה, בקערה מכוסה במגבת, עד שהבצק מכפיל את נפחו (בקיץ לוקח כשעה ורבע, בחורף כשלוש שעות).
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר ההתפחה מחממים שמן במחבת. טובלים את הידיים במים, לוקחים כדור בצק ויוצרים בו חור. מכניסים אותו בזהירות לשמן, ומטגנים עד הזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים על נייר סופג, טובלים בסוכר ומגישים חם.
ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל החומרים במיקסר או לשים בידיים עד לקבלת בצק לא נוזלי מדי ולא יבש מדי.

ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

שלב 2 מתוך 4

מניחים בצד לתפיחה, בקערה מכוסה במגבת, עד שהבצק מכפיל את נפחו (בקיץ לוקח כשעה ורבע, בחורף כשלוש שעות).

ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

שלב 3 מתוך 4

לאחר ההתפחה מחממים שמן במחבת. טובלים את הידיים במים, לוקחים כדור בצק ויוצרים בו חור. מכניסים אותו בזהירות לשמן, ומטגנים עד הזהבה.

ספינג' מרוקאי של אניטה צריקר

שלב 4 מתוך 4

מניחים על נייר סופג, טובלים בסוכר ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • הספינג' של מרים

    הספינג' של מרים

    180 דקות בינוני
  • ספינג' מרוקאי אסלי

    ספינג' מרוקאי אסלי

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים