דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' שוקולד

ספינג' שוקולד

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רבקה
סופגניות מרוקאיות לפי הספר, מצופות שוקולד ומפתות. מעולות כקינוח לארוחות בשריות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
3  כפות
סוכר לבן גדושות
3.5  כפות
שמרים יבשים
3.5  כוסות
קמח לבן או יותר, לפי הצורך
1.5  בקבוקים
שמן קנולה
0  לפי הטעם
סוכר לבן או אבקת סוכר, לפיזור
0.5  מיכל
שמנת להקצפה צמחית
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב, מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מוסיפים את המים. חשוב שיהיו מים פושרים חמימים, כדי שהשמרים יתפחו מהר וטוב.
  • שלב 2

    40 דקות
    לשים ידנית הבצק כמה דק', עד קבלת בצק רך וגמיש מאוד.
  • שלב 3

    40 דקות
    מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח בערך 40 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים, מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים סופגניות: מרטיבים את הידיים ולוקחים עיגול קטן מהבצק, עושים חור באמצע ומותחים טיפה (כדי שהעיגול ישמר בעת התפיחה בטיגון).
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים משני הצדדים, עד קבלת צבע שחום יפה. מצננים מעט ומפזרים סוכר.
  • שלב 7

    0 דקות
    לציפוי: ממיסים על הגז באש נמוכה, חצי מיכל של קצפת ריצ' עם 200 גרם שקולד מריר, עד קבלת ציפוי מבריק וחלק. טובלים את הספינג' בציפוי.
ספינג' שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב, מוסיפים את הסוכר ומערבבים שוב. מוסיפים את המים. חשוב שיהיו מים פושרים חמימים, כדי שהשמרים יתפחו מהר וטוב.

ספינג' שוקולד

שלב 2 מתוך 7

לשים ידנית הבצק כמה דק', עד קבלת בצק רך וגמיש מאוד.

ספינג' שוקולד

שלב 3 מתוך 7

מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח בערך 40 דקות.

ספינג' שוקולד

שלב 4 מתוך 7

בינתיים, מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

ספינג' שוקולד

שלב 5 מתוך 7

מכינים סופגניות: מרטיבים את הידיים ולוקחים עיגול קטן מהבצק, עושים חור באמצע ומותחים טיפה (כדי שהעיגול ישמר בעת התפיחה בטיגון).

ספינג' שוקולד

שלב 6 מתוך 7

מטגנים משני הצדדים, עד קבלת צבע שחום יפה. מצננים מעט ומפזרים סוכר.

ספינג' שוקולד

שלב 7 מתוך 7

לציפוי: ממיסים על הגז באש נמוכה, חצי מיכל של קצפת ריצ' עם 200 גרם שקולד מריר, עד קבלת ציפוי מבריק וחלק. טובלים את הספינג' בציפוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' - סופגניה מרוקאית

    ספינג' - סופגניה מרוקאית

    100 דקות בינוני
  • הספינג' של מרים

    הספינג' של מרים

    180 דקות בינוני
  • ספינג' מרוקאי אסלי

    ספינג' מרוקאי אסלי

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים