דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי גבינה ושוקולד לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי גבינה ושוקולד לבן

פאי גבינה ושוקולד לבן

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נאור מדמוני
כולם אוהבים פאי. להלן פאי לבן ומלכותי, מיוחד לשבועות

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד לבן
25  גרם
חמאה
0.25  כוס
חלב
400  גרם
גבינת שמנת בטעם טבעי
2  כפות
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
3 
ביצה
200  גרם
חמאה רכה
100  גרם
אבקת סוכר
1 
ביצה
2  כוסות
קמח לבן
50  גרם
שוקולד לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    *מתאים לתבנית פאי מסולסלת בקוטר 22 - 24 ס"מ ממיסים את השוקולד הלבן, שבור לקוביות, עם החמאה והחלב במיקרוגל או בסיר מעל אדים (באן - מארי).
  • שלב 2

    0 דקות
    בוחשים היטב עד לקבלת קרם חלק ללא גושים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת שתהיה בטמפרטורת החדר עם הסוכר ותמצית הוניל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ומקציפים לקבלת קרם אוורירי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מאחדים בבחישה את תערובת השוקולד עם הגבינה.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את המלית אל התחתית האפויה למחצה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקטינים את חום התנור לחום בינוני - נמוך.
  • שלב 8

    40 דקות
    אופים את הפאי במרכז התנור 30- 40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצננים את העוגה היטב לפני הקישוט וההגשה ושומרים בקירור.
  • שלב 10

    0 דקות
    מערבבים את החמאה עם אבקת הסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
  • שלב 11

    0 דקות
    מערבבים את הביצה עם 1/4 מכמות הקמח (1/2 כוס קמח).
  • שלב 12

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת הקרמית ומערבבים.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוסיפים את שארית הקמח ומערבבים (מערבבים בידיים).
  • שלב 14

    0 דקות
    עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך שעה- שעתיים.
  • שלב 15

    0 דקות
    לאחר הצינון כשהבצק קר וקשה מרדדים על נייר אפייה מקומח לעיגול גדול.
  • שלב 16

    0 דקות
    משמנים את התבנית.
  • שלב 17

    0 דקות
    נעזרים בנייר או במערוך כדי לעטוף את התבנית בבצק.
  • שלב 18

    0 דקות
    מסירים את נייר האפייה מהבצק.
  • שלב 19

    0 דקות
    מהדקים את הבצק לתחתית ודפנות.
  • שלב 20

    0 דקות
    דוקרים במזלג למניעת נפיחות.
  • שלב 21

    10 דקות
    אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב.
  • שלב 22

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים.
  • שלב 23

    0 דקות
    מגררים את השוקולד הלבן במגררת או מכינים תלתלי שוקולד בעזרת מקלף ירקות. מניחים על העוגה הקרה.
  • שלב 24

    0 דקות
    שומרים בקירור, העוגה משתבחת לאחר לילה במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    90 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים