דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי מנגו קינמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי מנגו קינמון

פאי מנגו קינמון

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
טעמים אקזוטיים נהדרים בפאי מפנק ועשיר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
קמח לבן
0.5  כוס
סוכר לבן
200  גרם
חמאה חתוכה
1 
חלמון
100  גרם
שקדים טחונים
3 
מנגו קלופים וחתוכים לריבועים דקים
1  כפית
תמצית וניל
2 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
חלב
1  כף
קינמון טחון טחון
2  כפות
סוכר חום
50  גרם
אגוזי מלך חתוכים
30  גרם
צימוקים
0.5  כוס
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לתערובת אחידה עד שנוצר כדור בצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים את הבצק לתבנית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בזמן שהבצק מתקרר, מערבבים את מרכיבי מלית המנגו לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחמים תנור ל- 180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהמקרר, מסדרים בצורה אחידה את תערובת המנגו מעל הפאי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל המלית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור ואופים 25 דקות בלבד.
פאי מנגו קינמון

שלב 1 מתוך 7

מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לתערובת אחידה עד שנוצר כדור בצק.

פאי מנגו קינמון

שלב 2 מתוך 7

משטחים את הבצק לתבנית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.

פאי מנגו קינמון

שלב 3 מתוך 7

בזמן שהבצק מתקרר, מערבבים את מרכיבי מלית המנגו לתערובת אחידה.

פאי מנגו קינמון

שלב 4 מתוך 7

מחמים תנור ל- 180 מעלות.

פאי מנגו קינמון

שלב 5 מתוך 7

מוציאים את הבצק מהמקרר, מסדרים בצורה אחידה את תערובת המנגו מעל הפאי.

פאי מנגו קינמון

שלב 6 מתוך 7

מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל המלית.

פאי מנגו קינמון

שלב 7 מתוך 7

מכניסים לתנור ואופים 25 דקות בלבד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים