דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תפוחים בציפוי מרנג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תפוחים בציפוי מרנג

פאי תפוחים בציפוי מרנג

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
עם שילוב נדיר של טקסטורות וטעמים, מדובר בעוגה מנצחת באמת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
סוכר לבן לבצק פריך
200  גרם
חמאה לבצק פריך
1 
ביצה לבצק פריך
300  גרם
קמח לבן לבצק פריך
6 
תפוח עץ חתוכים לפלחים למלית התפוחים
220  גרם
סוכר לבן למלית התפוחים
50  גרם
חמאה למלית התפוחים
7 
חלמון למרנג
0.5  כוס
סוכר לבן למרנג
150  גרם
שקדים למרנג
170  גרם
אבקת סוכר למרנג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מניחים את כל המרכיבים במיקסר ולשים כ-20 שניות, חוזרים על הפעולה כ- 4-5 פעמים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך שעה. מרדדים, מעבירים לתבנית מקומחת מעט, מהדקים סביב הדפנות מחוררים.
  • שלב 3

    10 דקות
    אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכנת המלית: ממיסים חמאה עם סוכר עד שהופך לקרמל, מוסיפים את התפוחים עד להשחמה והתרככות כ עשר דקות, מערבבים מידי פעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לאחר קבלת קציפה מוסיפים אבקת סוכר, אבקת שקדים, מקפלים בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.
  • שלב 6

    30 דקות
    מניחים את המלית מעל הבצק, יוצקים מעל את המרנג, משטיחים, אופים בתנור ב-180 מעלות למשך 30 דקות. .
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים מעל העוגה אבקת סוכר.
פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 1 מתוך 7

הכנת הבצק: מניחים את כל המרכיבים במיקסר ולשים כ-20 שניות, חוזרים על הפעולה כ- 4-5 פעמים עד לקבלת בצק אחיד.

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 2 מתוך 7

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך שעה. מרדדים, מעבירים לתבנית מקומחת מעט, מהדקים סביב הדפנות מחוררים.

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 3 מתוך 7

אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 10 דקות.

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 4 מתוך 7

הכנת המלית: ממיסים חמאה עם סוכר עד שהופך לקרמל, מוסיפים את התפוחים עד להשחמה והתרככות כ עשר דקות, מערבבים מידי פעם.

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 5 מתוך 7

הכנת המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לאחר קבלת קציפה מוסיפים אבקת סוכר, אבקת שקדים, מקפלים בעדינות על מנת לא לשבור את הקצף.

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 6 מתוך 7

מניחים את המלית מעל הבצק, יוצקים מעל את המרנג, משטיחים, אופים בתנור ב-180 מעלות למשך 30 דקות. .

פאי תפוחים בציפוי מרנג

שלב 7 מתוך 7

מפזרים מעל העוגה אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ב בלי

איו הארות פשות היה מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים