דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תפוחים וחמוציות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תפוחים וחמוציות

פאי תפוחים וחמוציות

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פאי מהסרטים: תחתית בצק משני סוגי קמחים, עם מילוי פירותי מיוחד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח לבן
0.67  כוס
קמח תירס
6  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
קינמון טחון
1  קורט
אגוז מוסקט
1  קורט
מלח
100  גרם
מרגרינה
50  גרם
חמאה רכה
0.5  כוס
ריוויון
1  כוס
חמוציות
1  כוס
תות, לא מבושל קצוצים גס
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
קינמון טחון
1  קורט
אגוז מוסקט
1.5  קילוגרם
תפוח עץ
4  כפות
קמח לבן
0.5  כוס
חמוציות
3  כפות
ריוויון להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: שמים את חומרי הבצק היבשים במעבד מזון, ומערבבים. מוסיפים את המרגרינה והחמאה, ומעבדים לפירורים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים רוויון בהדרגה, עד שהבצק מתחיל להתגבש. מוציאים למשטח עבודה, לשים לכדור, ומחלקים לשניים.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים כל כדור לדיסק, עוטפים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר לשעה לפחות (אפשר גם ללילה שלם).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהמקרר, ומניחים לו להתחמם מעט. מרדדים כדור אחד לעיגול גדול במעט מקוטר התבנית, בין שתי יריעות ניילון נצמד. מרפדים בו את התבנית והדפנות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הכדור השני לעיגול באותו גודל, ושומרים בצד.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת המילוי: קולפים את התפוחים ונפטרים מהליבות. קוצצים לקוביות בגודל פרק אצבע. מערבבים עם יתר חומרי המילוי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את המילוי לתבנית המרופדת בבצק. מכסים בעיגול את הבצק שנותר, וסוגרים את שולי הפאי בצביטות. דוקרים את הפאי בכמה מקומות במזלג, כדי לאפשר לאדים לברוח במהלך האפייה. מברישים בריוויון.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות במשך 40 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכסים ביריעת נייר אלומיניום ואופים עוד 40 דקות, עד שהנוזלים האדומים מבעבעים דרך החורים שבבצק. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    90 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים