להכין בצק עם קוביות חמאה קרה ועם מי סודה קרים עד שהבצק פירורי.
שלב 2
0 דקות
להדק את הבצק וליצור כדור.
שלב 3
0 דקות
לארוז בניילון נמצד ולהניח במקרר למנוחה לכארבעים דקות.
שלב 4
0 דקות
להכין מילוי מתפוחי עץ עם דבש, קינמון ושקדים, אוכמניות ופירורי עוגיות.
שלב 5
0 דקות
לחלק את הבצק לשני כדורים 2/3 ו1/3 לכיסוי פאי תפוחים.
שלב 6
1 דקות
לרדד את הכדור הגדול של הבצק לקוטר 26 ס"מ ולהניח בתבנית (תבנית בקוטר 26 ס"מ, מתפרקת) מרופדת בנייר אפיה משומן כולל הדפנות (שולי הבצק חייבים להגיע לחלק העליון של התבנית).
שלב 7
0 דקות
למלא את התבנית עם מילוי תפוחי עץ.
שלב 8
0 דקות
לרדד עלה נוסף מהבצק ולחתוך לרצועות שוות. להניח על המלית בצורת שתי וערב.
שלב 9
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20-25 דקות, או עד שהפאי זהוב בהיר.
שלב 10
0 דקות
לקרר לפחות שעה לפני הגשה, מומלץ לפזר מעל קצת אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0