דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטייה מרוקאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטייה מרוקאית

פסטייה מרוקאית

(1)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השף גיא פרץ מגיש לנו עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות אגוזים, צימוקים, שקדים וניחוח קינמון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
נתח פרגית (שוקי עוף ללא עצמות)
50  גרם
אגוזי מלך קלויים
50  גרם
שקדים קלויים
50  גרם
צימוקים
3 
בצל קצוצים
1  זר
כוסברה קצוצה
0.5  כפית
זנגביל קלוף וקצוץ
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
קינמון טחון
10  עלים
בצק פילו (בריק)
0.33  ליטר
שמן קנולה לטיגון עמוק
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג להדבקת העלים
0.5  כוס
מים להדבקת העלים
5  כפות
אבקת סוכר
1  כף
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים עלה סיגר, מסדרים מילוי בפס צר לרוחב העלה קרוב לצד הקרוב אליכם, מגלגלים בצורת גליל, מדביקים במעט קמח ומים ומהדקים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
פסטייה מרוקאית

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.

פסטייה מרוקאית

שלב 2 מתוך 5

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.

פסטייה מרוקאית

שלב 3 מתוך 5

פורסים עלה סיגר, מסדרים מילוי בפס צר לרוחב העלה קרוב לצד הקרוב אליכם, מגלגלים בצורת גליל, מדביקים במעט קמח ומים ומהדקים היטב.

פסטייה מרוקאית

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

פסטייה מרוקאית

שלב 5 מתוך 5

מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטייה חגיגית

    פסטייה חגיגית

    120 דקות מאתגר
  • פסטייה במילוי פרגית

    פסטייה במילוי פרגית

    45 דקות בינוני
  • פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    פסטייה מרוקאית- שף אבי ביטון

    50 דקות בינוני
  • פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    פסטייה - מאפה פרגיות מתובל

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים