דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת ירקות מרוקאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת ירקות מרוקאית

פשטידת ירקות מרוקאית

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שיר
פשטידה-חביתה משודרגת עם תפוחי אדמה, ביצים קשות, אפונה וגזר. נהדרת לארוחת ערב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תפוח אדמה מבושלים בקליפתם
4 
ביצה חתוכות לקוביות
2  כוסות
אפונה וגזר מקופסת שימורים
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה דק
4 
בצל ירוק קצוצים
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כפית
כורכום
7 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפיה דקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בקערה ומוסיפים ביצים קשות, אפונה וגזר, פטרוזיליה ובצל ירוק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים את הביצים. מערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ .
  • שלב 6

    40 דקות
    מחממים חצי כוס שמן, יוצקים על הבלילה ואופים כ-40 דקות, או עד שהמאפה משחים.
פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 2 מתוך 6

קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפיה דקה.

פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 3 מתוך 6

מניחים בקערה ומוסיפים ביצים קשות, אפונה וגזר, פטרוזיליה ובצל ירוק.

פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 4 מתוך 6

מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים את הביצים. מערבבים.

פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 5 מתוך 6

משטחים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ .

פשטידת ירקות מרוקאית

שלב 6 מתוך 6

מחממים חצי כוס שמן, יוצקים על הבלילה ואופים כ-40 דקות, או עד שהמאפה משחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים