דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת כרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הלנה
כרובית, הירק המופלא הזה שמתאים בכל מזג אוויר ובכל מנה - הפעם בפשטידה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
כרובית מפורקת
100  מיליליטר
שמנת מתוקה
5  גבעולים
שמיר קצוצים
5  גבעולים
פטרוזיליה קצוצים
1 
בצל קצוץ דק
5  גבעולים
כוסברה קצוצים
3 
ביצה
100  גרם
חמאה
0.5  כפית
זעפרן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  קורט
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים במים ל-10 דקות .
  • שלב 2

    20 דקות
    מסננים את פרחי הכרובית ומבשלים אותם עם מי מלח כ-20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גדול מאדים את הבצל בחמאה. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השמיר, הזעפרן, הסוכר, מלח ופלפל. מסננים את הכרובית המבושלת ומוסיפים אותה לסיר עם התבלינים. מערבבים בעדינות תוך כדי שמירה על שלמות הכרובית.
  • שלב 4

    30 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית חסינת אש משומנת. טורפים את הביצים והשמנת ויוצקים מעל התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות עד שמתקבל צבע זהוב חזק. אפשר להגיש עם כוסברה קצוצה מעל.
פשטידת כרובית

שלב 1 מתוך 4

מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים במים ל-10 דקות .

פשטידת כרובית

שלב 2 מתוך 4

מסננים את פרחי הכרובית ומבשלים אותם עם מי מלח כ-20 דקות.

פשטידת כרובית

שלב 3 מתוך 4

בסיר גדול מאדים את הבצל בחמאה. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השמיר, הזעפרן, הסוכר, מלח ופלפל. מסננים את הכרובית המבושלת ומוסיפים אותה לסיר עם התבלינים. מערבבים בעדינות תוך כדי שמירה על שלמות הכרובית.

פשטידת כרובית

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את התערובת לתבנית חסינת אש משומנת. טורפים את הביצים והשמנת ויוצקים מעל התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות עד שמתקבל צבע זהוב חזק. אפשר להגיש עם כוסברה קצוצה מעל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים