המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את תפוחי האדמה והביצים מבשלים ופורסים לפרוסות.
מסדרים בפיירקס עמוק: תפוחי אדמה, ביצים ושמנת חמוצה, תפוחי אדמה, גבינה צהובה וחמאה, תפוחי אדמה, ביצים וגבינה בולגרית, אפשר להמשיך כך עד לגובה הפיירקס ולסיים בגבינה צהובה וחתיכות חמאה מעל. אני לא אכעס אם תשנו את הסדר...
אופים בתנור בחום של 160 מעלות בכלי פתוח עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0