דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת תרד וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת תרד וגבינה

פשטידת תרד וגבינה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Rina Shaulov
פשטידת צ'יק צ'ק, טעימה בטירוף מ-5! מוצרים בלבד. רק מערבבים ואופים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
תרד
5 
ביצה
350  גרם
גבינת מוצרלה
1  גביע
גבינה 9%
5  כפות
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח אם יש צורך
0  לפי הטעם
פלפל
100  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשטוף ונקות היטב את התרד. לסלק את הגבעול הקשה מתחתית העלה, לסנן היטב את העלים הנקיים והשטופים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך לרצועות את עלי התרד כ-6-10 מ"מ (חיתוך גס).
  • שלב 3

    0 דקות
    להכניס את העלים לקערה עמוקה, להוסיף לתרד את הגבינות וכל שאר המצרכים לערבב היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשמן 2 תבניות , לחלק את העיסה ל-2 חלקים שוים בשתי התבניות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאפות ב-180 מעלות חום עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
פשטידת תרד וגבינה

שלב 1 מתוך 5

לשטוף ונקות היטב את התרד. לסלק את הגבעול הקשה מתחתית העלה, לסנן היטב את העלים הנקיים והשטופים.

פשטידת תרד וגבינה

שלב 2 מתוך 5

לחתוך לרצועות את עלי התרד כ-6-10 מ"מ (חיתוך גס).

פשטידת תרד וגבינה

שלב 3 מתוך 5

להכניס את העלים לקערה עמוקה, להוסיף לתרד את הגבינות וכל שאר המצרכים לערבב היטב.

פשטידת תרד וגבינה

שלב 4 מתוך 5

לשמן 2 תבניות , לחלק את העיסה ל-2 חלקים שוים בשתי התבניות.

פשטידת תרד וגבינה

שלב 5 מתוך 5

לאפות ב-180 מעלות חום עד שהפשטידה יציבה וזהובה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים