דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פתיתים עם מה שנשאר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פתיתים עם מה שנשאר

פתיתים עם מה שנשאר

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: חן קורן - קופסא מהשוק
לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או כל ארוחה, כל סיר, כל רוטב, ומכינים מנה מעולה. זה פשוט, חסכוני, טעים וטוב לסביבה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
פלפל אדום
1 
גזר
1  ראש
שום מפורק לשיניים
8 
עגבנייה בשלות
1 
פלפל ירוק
1  זר
כוסברה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כורכום
6  פילה
דג מושט (אמנון) (אפשר להשתמש בכל דג אהוב - דניס, לברק ועוד)
2.5  כוסות
פתיתים אפויים אורז אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או מכל יום אחר, כל סיר, כל רוטב. דגים, חריימה, קציצות, אדום, צהוב. מוסיפים 3 כוסות מים (בהתאם לכמות הפתיתים) ומרתיחים. כשהכל מבעבע מוסיפים 1/2 2 כוסות פתיתים ומבשלים עד שמוכן. אוכלים באותו הרגע. (אם רוצים לקדם מראש, אז מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים רק ברגע שרוצים לאכול). אם מכינים במקום, משתמשים במתכון של חן לסיר דגים.
  • שלב 2

    10 דקות
    להכנת סיר דגים: פורסים את הגמבה והגזר למקלות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית (בנדיבות). פורסים את העגבניות לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם השום. מתבלים בפפריקה, כורכום ומלח, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, פלפל החריף, 1/2 1 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהכל מתפרק.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים את הדג ומכסים ויתרת הכוסברה. מבשלים כרבע שעה ומכבים את האש. מוסיפים את הפתיתים.
פתיתים עם מה שנשאר

שלב 1 מתוך 3

לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או מכל יום אחר, כל סיר, כל רוטב. דגים, חריימה, קציצות, אדום, צהוב. מוסיפים 3 כוסות מים (בהתאם לכמות הפתיתים) ומרתיחים. כשהכל מבעבע מוסיפים 1/2 2 כוסות פתיתים ומבשלים עד שמוכן. אוכלים באותו הרגע. (אם רוצים לקדם מראש, אז מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים רק ברגע שרוצים לאכול). אם מכינים במקום, משתמשים במתכון של חן לסיר דגים.

פתיתים עם מה שנשאר

שלב 2 מתוך 3

להכנת סיר דגים: פורסים את הגמבה והגזר למקלות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית (בנדיבות). פורסים את העגבניות לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם השום. מתבלים בפפריקה, כורכום ומלח, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, פלפל החריף, 1/2 1 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהכל מתפרק.

פתיתים עם מה שנשאר

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים את הדג ומכסים ויתרת הכוסברה. מבשלים כרבע שעה ומכבים את האש. מוסיפים את הפתיתים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חברים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל מרוקאי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • ארוחה לפי תקציב
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים