לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או מכל יום אחר, כל סיר, כל רוטב.
דגים, חריימה, קציצות, אדום, צהוב.
מוסיפים 3 כוסות מים (בהתאם לכמות הפתיתים) ומרתיחים.
כשהכל מבעבע מוסיפים 1/2 2 כוסות פתיתים ומבשלים עד שמוכן.
אוכלים באותו הרגע.
(אם רוצים לקדם מראש, אז מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים רק ברגע שרוצים לאכול).
אם מכינים במקום, משתמשים במתכון של חן לסיר דגים.
שלב 2
10 דקות
להכנת סיר דגים:
פורסים את הגמבה והגזר למקלות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית (בנדיבות).
פורסים את העגבניות לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם השום.
מתבלים בפפריקה, כורכום ומלח, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, פלפל החריף,
1/2 1 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהכל מתפרק.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים את הדג ומכסים ויתרת הכוסברה.
מבשלים כרבע שעה ומכבים את האש.
מוסיפים את הפתיתים.
שלב 1
מתוך
3
לוקחים סיר עם רוטב שנשאר משבת או מכל יום אחר, כל סיר, כל רוטב.
דגים, חריימה, קציצות, אדום, צהוב.
מוסיפים 3 כוסות מים (בהתאם לכמות הפתיתים) ומרתיחים.
כשהכל מבעבע מוסיפים 1/2 2 כוסות פתיתים ומבשלים עד שמוכן.
אוכלים באותו הרגע.
(אם רוצים לקדם מראש, אז מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים רק ברגע שרוצים לאכול).
אם מכינים במקום, משתמשים במתכון של חן לסיר דגים.
שלב 2
מתוך
3
להכנת סיר דגים:
פורסים את הגמבה והגזר למקלות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית (בנדיבות).
פורסים את העגבניות לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם השום.
מתבלים בפפריקה, כורכום ומלח, מוסיפים חצי מכמות הכוסברה, פלפל החריף,
1/2 1 כוסות מים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהכל מתפרק.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את הדג ומכסים ויתרת הכוסברה.
מבשלים כרבע שעה ומכבים את האש.
מוסיפים את הפתיתים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0