דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה מוקרמים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירן סבג
תפוחי אדמה שנאפו בשמנת מתוקה ותערובת גבינות קשות. וגם, הכי קל להכין.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תפוח אדמה בינוניים
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  כוס
חלב
350  גרם
גבינת מוצרלה מעורבבת שני סוגים, כזו שקונים במעדניה בסופר
150  גרם
גבינה צהובה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה (לא יותר מזה).
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים לתבנית חצי מיכל שמנת וחצי כוס חלב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומוסיפים את שאר השמנת.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות או מפוררים ומפזרים בתבנית, מוסיפים את תערובת הגבינה המגוררת וגבינה צהובה (אני חותכת גם פרוסות גבינה צהובה גס ומניחה מעל).
  • שלב 4

    30 דקות
    מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    אחרי חצי שעה, חשוב לוודא שהתפוחי אדמה מספיק רכים, אם לא, להחזיר את הנייר כסף לעוד 10-15 דקות ולבדוק שוב. אם מוכנים, להוריד את הנייר כסף ולתת להם השחמה של עוד 10-15 דקות.
תפוחי אדמה מוקרמים

שלב 1 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה (לא יותר מזה).

תפוחי אדמה מוקרמים

שלב 2 מתוך 5

יוצקים לתבנית חצי מיכל שמנת וחצי כוס חלב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומוסיפים את שאר השמנת.

תפוחי אדמה מוקרמים

שלב 3 מתוך 5

חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות או מפוררים ומפזרים בתבנית, מוסיפים את תערובת הגבינה המגוררת וגבינה צהובה (אני חותכת גם פרוסות גבינה צהובה גס ומניחה מעל).

תפוחי אדמה מוקרמים

שלב 4 מתוך 5

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.

תפוחי אדמה מוקרמים

שלב 5 מתוך 5

אחרי חצי שעה, חשוב לוודא שהתפוחי אדמה מספיק רכים, אם לא, להחזיר את הנייר כסף לעוד 10-15 דקות ולבדוק שוב. אם מוכנים, להוריד את הנייר כסף ולתת להם השחמה של עוד 10-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לחגים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

    סלט עלים עם תפוחים מקורמלים

    30 דקות בינוני
  • תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

    תפוחי אדמה אפויים ברוטב מיונז צרפתי משגע

    35 דקות קל
  • קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

    קציצות בשר ותפוחי אדמה בתנור

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות