דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אדמה ובטטה מוקרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אדמה ובטטה מוקרם

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: revital cherry
מדובר במעדן! מתכון קל ופשוט שמתאים לאירוח ארוחות חלביות או כארוחת ערב מפנקת (שאפשר יום למחרת לקחת לעבודה)

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה
3 
בטטה
1 
בצל
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  מיכל
שמנת מתוקה
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0.5  זר
בזיליקום לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה והבטטה, חותכים לעיגולים ברוחב אצבע.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בסיר עם מים עד כיסוי ומביאים לכדי רתיחה (בישול קצר, ריכוך קל).
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים בצל דק, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים בתבנית את פלחי תפוחי האדמה והבטטה לסרוגין - אחד ת"א ואחד בטטה (ליופי).
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את רוטב השמנת והפטריות על כל התבנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים מעל גבינת פרמגן מגוררת.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור 180 מעלות במשך כ-30 דקות, עד תפוחי האדמה התבשלו.
תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 1 מתוך 7

קולפים את תפוחי האדמה והבטטה, חותכים לעיגולים ברוחב אצבע.

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 2 מתוך 7

שמים בסיר עם מים עד כיסוי ומביאים לכדי רתיחה (בישול קצר, ריכוך קל).

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 3 מתוך 7

קוצצים בצל דק, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים. מוסיפים את השמנת לבישול והתבלינים ומביאים לרתיחה.

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 4 מתוך 7

מסדרים בתבנית את פלחי תפוחי האדמה והבטטה לסרוגין - אחד ת"א ואחד בטטה (ליופי).

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 5 מתוך 7

יוצקים את רוטב השמנת והפטריות על כל התבנית.

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 6 מתוך 7

מפזרים מעל גבינת פרמגן מגוררת.

תפוח אדמה ובטטה מוקרם

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור 180 מעלות במשך כ-30 דקות, עד תפוחי האדמה התבשלו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים