דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: פאולין שובל
פרוסות תפוחי אדמה ופטריות מוקרמות עם שמנת וגבינה. תוספת נפלאה לארוחה חלבית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוחי אדמה
1  חבילה
פטריות שמפיניון פרוסות
1  מיכל
שמנת לבישול
150  גרם
גבינה צהובה מגוררת
1  קורט
פלפל לבן
1  קורט
מלח
1  קורט
אבקת שום
1  כפית
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את תפו"א ופורסים אותם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את השמנת עם התבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את תפו"א ואת הפטריות לתוך קערת השמנת ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים הכל לתבנית אפייה, מכסים עם נייר כסף ומנקבים עם קיסם מספר חורים בודדים.
  • שלב 6

    30 דקות
    אופים בתנור החם 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסירים את נייר הכסף ובודקים אם תפו"א מוכנים (נועצים קיסם ואם ננעץ בקלות אז מוכן.) ואם לא ממשיכים לאפות עד שיתרכך.
  • שלב 8

    10 דקות
    מפזרים על הכל את הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 2 מתוך 8

מקלפים את תפו"א ופורסים אותם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 3 מתוך 8

מערבבים בקערה את השמנת עם התבלינים.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 4 מתוך 8

מעבירים את תפו"א ואת הפטריות לתוך קערת השמנת ומערבבים היטב.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 5 מתוך 8

מעבירים הכל לתבנית אפייה, מכסים עם נייר כסף ומנקבים עם קיסם מספר חורים בודדים.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 6 מתוך 8

אופים בתנור החם 30 דקות.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 7 מתוך 8

מסירים את נייר הכסף ובודקים אם תפו"א מוכנים (נועצים קיסם ואם ננעץ בקלות אז מוכן.) ואם לא ממשיכים לאפות עד שיתרכך.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 8 מתוך 8

מפזרים על הכל את הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהגבינה נמסה לחלוטין.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ותפוחי אדמה בתנור

    עוף ותפוחי אדמה בתנור

    95 דקות קל
  • עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    30 דקות קל
  • עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    90 דקות בינוני
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים