דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: זהבה
מנה קלאסית לצהרי היום, לצד מנה בשרית או סלט עלים. קל מאוד להכנה וטעים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה
1  חבילה
פטריות שמפיניון
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
רוזמרין
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את תפוחי האדמה עד למרקם שאפשר בקלות לנעוץ בהם מזלג (לדאוג שלא יתפרקו), ולצנן.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות או קוביות (לפי רצונך). לפזר את המלח, הפלפל שחור והרוזמרין.
  • שלב 3

    0 דקות
    לבשל בסיר את השמנת עם החלב. לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לפזר את הפטריות מעל תפוחי האדמה, ומעל זה את הגבינה הצהובה המגוררת.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה ולהגיש.
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 1 מתוך 5

מרתיחים את תפוחי האדמה עד למרקם שאפשר בקלות לנעוץ בהם מזלג (לדאוג שלא יתפרקו), ולצנן.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 2 מתוך 5

לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות או קוביות (לפי רצונך). לפזר את המלח, הפלפל שחור והרוזמרין.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 3 מתוך 5

לבשל בסיר את השמנת עם החלב. לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 4 מתוך 5

לפזר את הפטריות מעל תפוחי האדמה, ומעל זה את הגבינה הצהובה המגוררת.

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שלב 5 מתוך 5

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה ולהגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים