דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אדמה מוקרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
השילוב המושלם של תפוח אדמה, חמאה וגבינה צהובה. קחו מתכון לסירות תפוחי אדמה, שכל סירה היא מנה אישית בפני עצמה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה גדולים, או 5 בינוניים
150  גרם
גבינה צהובה
50  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים ממים ומניחים בצד חצי שעה שיתקררו.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את תפוח האדמה לשניים, כמו סירות, ומוציאים את תוכן התפוח אדמה, כך שנוצרות מעין קעריות למילוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מועכים את תפוח האדמה שהוצאנו לפירה (אפשר להשאיר קצת על מנת שלא יתפרק).
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לקערה גדולה את הפירה בתוספת קוביות חמאה קטנות עם גבינה צהובה. מועכים ומוסיפים קצת מלח ופלפל שחור.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הסירות בתבנית מרופדת נייר אפיה וממלאים במילוי שיצרנו. מפזרים מעל גבינה צהובה.
  • שלב 7

    40 דקות
    מכניסים לתנור למשך 30-40 דקות עד להשחמה.
תפוח אדמה מוקרם

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים.

תפוח אדמה מוקרם

שלב 2 מתוך 7

מסננים ממים ומניחים בצד חצי שעה שיתקררו.

תפוח אדמה מוקרם

שלב 3 מתוך 7

חותכים את תפוח האדמה לשניים, כמו סירות, ומוציאים את תוכן התפוח אדמה, כך שנוצרות מעין קעריות למילוי.

תפוח אדמה מוקרם

שלב 4 מתוך 7

מועכים את תפוח האדמה שהוצאנו לפירה (אפשר להשאיר קצת על מנת שלא יתפרק).

תפוח אדמה מוקרם

שלב 5 מתוך 7

מעבירים לקערה גדולה את הפירה בתוספת קוביות חמאה קטנות עם גבינה צהובה. מועכים ומוסיפים קצת מלח ופלפל שחור.

תפוח אדמה מוקרם

שלב 6 מתוך 7

מניחים את הסירות בתבנית מרופדת נייר אפיה וממלאים במילוי שיצרנו. מפזרים מעל גבינה צהובה.

תפוח אדמה מוקרם

שלב 7 מתוך 7

מכניסים לתנור למשך 30-40 דקות עד להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ותפוחי אדמה בתנור

    עוף ותפוחי אדמה בתנור

    95 דקות קל
  • עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    30 דקות קל
  • עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    90 דקות בינוני
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים