דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אפוי בדבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אפוי בדבש

תפוח אפוי בדבש

(0)
קל
מתכונאי/ת: bodas julia
קלאסיקה של מנה אחרונה מפעם - תפוח אפוי ורך שבתוכו צימוקים ושקדים וניחוחות מענגים. קינוח הפרווה המושלם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
תפוח עץ גדולים. עדיף גרנד סמית, הירוקים החמצמצים
0.5  כוס
יין אדום אפשר יין קידוש
0.5  כוס
מים
0.25  כוס
צימוקים
0.25  כוס
שקדים או אגוזים, מוקפצים מעט על מחבת יבשה
2  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
קינמון טחון
1  קורט
ציפורן ממש קמצוץ
1  כף
דבש לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את התפוחים ומשאירים את קליפתם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגלענים את ליבת התפוח במרכז בעזרת תפוחן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הצימוקים, שקדים (או אגוזים), סוכר , קינמון וטיפונת ציפורן. ממלאים את מרכז התפוחים המרוקנים בתערובת השקדים והצימוקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את המים והיין לתוך תבנית אפייה. מציבים את התפוחים בתוך התבנית עם היין והמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום גבוה במשך 60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצננים מעט, ומגישים עם מעט דבש על החלק העליון ובמרכזו של התפוח. אפשר להגיש חם או קר.
תפוח אפוי בדבש

שלב 1 מתוך 6

שוטפים את התפוחים ומשאירים את קליפתם.

תפוח אפוי בדבש

שלב 2 מתוך 6

מגלענים את ליבת התפוח במרכז בעזרת תפוחן.

תפוח אפוי בדבש

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הצימוקים, שקדים (או אגוזים), סוכר , קינמון וטיפונת ציפורן. ממלאים את מרכז התפוחים המרוקנים בתערובת השקדים והצימוקים.

תפוח אפוי בדבש

שלב 4 מתוך 6

יוצקים את המים והיין לתוך תבנית אפייה. מציבים את התפוחים בתוך התבנית עם היין והמים.

תפוח אפוי בדבש

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום גבוה במשך 60 דקות.

תפוח אפוי בדבש

שלב 6 מתוך 6

מצננים מעט, ומגישים עם מעט דבש על החלק העליון ובמרכזו של התפוח. אפשר להגיש חם או קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    תפוח אפוי עם סוכר וקינמון

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים