דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

(1)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
סלט כרוב רומני שכובשים מהר וגם נגמר מהר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב קצוץ גס ביד ,לא לקצוץ דק צריכים להרגיש את הכר
6 
גזר מגורדים גס
6  גבעולים
סלרי קצוצים דק לאחר שקילפנו את שערות הגבעול
3  עלים
סלרי שלמים
2 
לימון
3  כוסות
מים רותחים
5  כפיות
מלח
1  כוס
חומץ
0.5  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להוסיף מיץ מ-2 הלימונים.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ, לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש, לסחוט ולמעוך היטב את הכרוב בנוזלים. ממש כמו שלשים בצק. פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.
כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

שלב 1 מתוך 4

להוסיף מיץ מ-2 הלימונים.

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

שלב 2 מתוך 4

להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ, לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

שלב 3 מתוך 4

כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש, לסחוט ולמעוך היטב את הכרוב בנוזלים. ממש כמו שלשים בצק. פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

שלב 4 מתוך 4

הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ח חנה נגרין

כן מאוד. השאלה שלי, כמה זמן אפשר להחזיק את הכרוב המוחמץ במקרר?

מערכת בישולים

היי חנה, ניתן לשמור במקרר כמה חודשים. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים