דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי לימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי לימון

פאי לימון

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליבא
פאי לימון פריך עם מילוי נהדר וכתר קציפה - נמס בפה ונראה נפלא

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  כפות
מרגרינה קרה
6  כפות
סוכר לבן
1 
ביצה
0.5  כפית
תמצית וניל
1  כוס
קמח לבן
3 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
מיץ לימון
1  כף
גרידת לימון
3  כפות
קמח לבן
0.75  כפית
אבקת אפייה
1  קורט
מלח
3 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להקציף יחד מרגרינה וסוכר, להוסיף ביצה ווניל לאחר מכן מוסיפים קמח, עד ליצירת בצק. לרדד לגודל התבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    להקציף טוב את הביצים. להוסיף סוכר ולהקציף. להוסיף את שאר המצרכים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להעביר לתבנית ולאפות בחום בינוני במשך 20-25 דקות. לצנן.
  • שלב 4

    0 דקות
    להקציף את החלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה ולאחר מכן את הוניל.
  • שלב 5

    0 דקות
    להזליף מעל ולאפות בחום גבוה במשך 2 דק', עד להשחמה.
פאי לימון

שלב 1 מתוך 5

להקציף יחד מרגרינה וסוכר, להוסיף ביצה ווניל לאחר מכן מוסיפים קמח, עד ליצירת בצק. לרדד לגודל התבנית.

פאי לימון

שלב 2 מתוך 5

להקציף טוב את הביצים. להוסיף סוכר ולהקציף. להוסיף את שאר המצרכים.

פאי לימון

שלב 3 מתוך 5

להעביר לתבנית ולאפות בחום בינוני במשך 20-25 דקות. לצנן.

פאי לימון

שלב 4 מתוך 5

להקציף את החלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה ולאחר מכן את הוניל.

פאי לימון

שלב 5 מתוך 5

להזליף מעל ולאפות בחום גבוה במשך 2 דק', עד להשחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים