דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריבת צימוקים ואגוזים של מימי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
ריבת צימוקים ואגוזים היא מעדן שנהוג להכין במימונה, תישמר לאורך זמן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
צימוקים מגולענים גדולים כהים, או בהירים
0.5  קילוגרם
סוכר לבן
0.25  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
זנגביל
1 
מיץ לימון סחוט
0.25  קילוגרם
אגוזי מלך
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר את הצימוקים והסוכר ומכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומערבבים קלות מדי פעם עד שהסוכר נמס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קינמון וזנגביל, מערבבים קלות, מבשלים על אש קטנה ומדי פעם מזיזים את את הסיר בניעור קל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לפני שהריבה מוכנה מוסיפים את הלימון, מערבבים קלות, וממש מספר דקות לפני שהיא מוכנה להוסיף האגוזים ולערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להבדיל מפירות טריים כאן צריך כמות מים גדולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    הריבה יוצאת כך שהצימוקים דבוקים אחד לשני ולא נפרדים.
ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

שלב 1 מתוך 5

שמים בסיר את הצימוקים והסוכר ומכסים במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומערבבים קלות מדי פעם עד שהסוכר נמס.

ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים קינמון וזנגביל, מערבבים קלות, מבשלים על אש קטנה ומדי פעם מזיזים את את הסיר בניעור קל.

ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

שלב 3 מתוך 5

לפני שהריבה מוכנה מוסיפים את הלימון, מערבבים קלות, וממש מספר דקות לפני שהיא מוכנה להוסיף האגוזים ולערבב.

ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

שלב 4 מתוך 5

להבדיל מפירות טריים כאן צריך כמות מים גדולה.

ריבת צימוקים ואגוזים של מימי

שלב 5 מתוך 5

הריבה יוצאת כך שהצימוקים דבוקים אחד לשני ולא נפרדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת ריבת חלב

    עוגת ריבת חלב

    100 דקות מאתגר
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים