דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מור ויסגרוס
תפוחי אדמה קטנים ומטוגנים, מתובלים בתערובת לימונית. תוספת נהדרת לעוף, בשר או דגים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תפוח אדמה קטנים
1  זר
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
גרידת לימון
1 
לימון סחוט
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים במים את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד שהם מתרככים, אבל לא יותר מדי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים אותם מהמים ומניחים בצד להתקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את הפטרוזליה ומניחים אותה בקערה עם גרידת לימון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים מחבת עם שמן עמוק,
  • שלב 5

    0 דקות
    מועכים את תפוחי האדמה, בין שתי כפות הידיים, ומשטחים אותם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק, עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לתערובת הפטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ובפלפל שחור טחון ויוצקים מיץ לימון.
תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 1 מתוך 7

מבשלים במים את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד שהם מתרככים, אבל לא יותר מדי.

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 2 מתוך 7

מוציאים אותם מהמים ומניחים בצד להתקרר.

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 3 מתוך 7

קוצצים את הפטרוזליה ומניחים אותה בקערה עם גרידת לימון.

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 4 מתוך 7

מחממים מחבת עם שמן עמוק,

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 5 מתוך 7

מועכים את תפוחי האדמה, בין שתי כפות הידיים, ומשטחים אותם.

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 6 מתוך 7

מטגנים בשמן עמוק, עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.

תפוחי אדמה בנוסח איטלקי דה דלפינה

שלב 7 מתוך 7

מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לתערובת הפטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם במלח ובפלפל שחור טחון ויוצקים מיץ לימון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פליאו
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים