דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תפוח אדמה אינדיאני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תפוח אדמה אינדיאני

תפוח אדמה אינדיאני

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
לילדים ולכל המשפחה, תפוחי אדמה אפויים ונימוחים, עם הפתעה בפנים!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה גדולים כמספר הסועדים
6 
ביצים כמספר הסועדים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פטרוזיליה אופציונלי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מהקצה עליון של התפוד חותכים "כיפה" ושמים בצד. בעזרת סכין, כף או מוציא ליבות תפוח מוציאים את פנים התפוד (לא לחורר את הצד התחתון של התפוד).
  • שלב 3

    60 דקות
    שוברים ביצה לתוך התפוד המרוקן, מכסים בעזרת הכיפה שחתכנו קודם, עוטפים בניר כסף ואופים כ-60 דקות בטוסטר אובן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים בזהירות את ניר הכסף, פורסים את התפוד לפרוסות או לרבעים.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים מלח ופלפל. בתיאבון.
תפוח אדמה אינדיאני

שלב 1 מתוך 5

מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים.

תפוח אדמה אינדיאני

שלב 2 מתוך 5

מהקצה עליון של התפוד חותכים "כיפה" ושמים בצד. בעזרת סכין, כף או מוציא ליבות תפוח מוציאים את פנים התפוד (לא לחורר את הצד התחתון של התפוד).

תפוח אדמה אינדיאני

שלב 3 מתוך 5

שוברים ביצה לתוך התפוד המרוקן, מכסים בעזרת הכיפה שחתכנו קודם, עוטפים בניר כסף ואופים כ-60 דקות בטוסטר אובן.

תפוח אדמה אינדיאני

שלב 4 מתוך 5

מסירים בזהירות את ניר הכסף, פורסים את התפוד לפרוסות או לרבעים.

תפוח אדמה אינדיאני

שלב 5 מתוך 5

שמים מלח ופלפל. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ותפוחי אדמה בתנור

    עוף ותפוחי אדמה בתנור

    95 דקות קל
  • עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    עוגת תפוחים, קרם גבינה ופתיבר

    30 דקות קל
  • עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    עוף בזיתים עם תפוחי אדמה

    90 דקות בינוני
  • מרק תפוחי אדמה וכרישה

    מרק תפוחי אדמה וכרישה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים