הינך נמצא כאן

מתכוני על המחבת

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה

הסילאן מדגיש את מתיקות הכבדים, ומעניק לו טעם עמוק ומודגש
8.29798
דירוג ממוצע: 4 (198)
7 מצרכים
דרגת קושי: בינוני
30 דקות
בקר מוקפץ חריף אש

בקר מוקפץ חריף אש

אסיאתי שצורב קלות את השפתיים: רצועות בשר בקר מטוגנות בקצרה בווק עם סויה, ג'יג'ר, שום ופלפל חריף
8.72727
דירוג ממוצע: 4.5 (55)
9 מצרכים
דרגת קושי: בינוני
40 דקות
בקר ואטריות במייפל ושום

בקר ואטריות במייפל ושום

מנה מהירה, טעימה וחסרת יומרות מכל העולמות
7.9091
דירוג ממוצע: 4 (44)
9 מצרכים
דרגת קושי: בינוני
30 דקות
שניצל עגל משובח

שניצל עגל משובח

השניצל הכי טעים בעיר: נתחי עגל חלב בציפוי פירורי פנקו עם נגיעות חרדל. פשוט ללקק את האצבעות
7.31034
דירוג ממוצע: 3.5 (29)
12 מצרכים
דרגת קושי: קל
20 דקות
בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

מנה מהירה בניחוחות אסיאתיים שאפשר לבשל לכל ארוחה או אירוע
8.6
דירוג ממוצע: 4.5 (20)
22 מצרכים
דרגת קושי: בינוני
30 דקות
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

הסילאן מדגיש את מתיקות הכבדים, ומעניק לו טעם עמוק ומודגש
8.1875
דירוג ממוצע: 4 (16)
7 מצרכים
דרגת קושי: בינוני
30 דקות